1 May 2009-4 min. Hadde sammen skal best Om det skulle blse kaldt Om jeg leter overalt Ingen er s god Jeg har ofte gtt og tenkt p hva det var jeg gjorde galt tenkt p alt jeg ikke fikk fortalt Det er s mye jeg ville gi deg det er s mye jeg skulle ha gjort Men tida gikk Det Vakreste Som Fins lyrics by Jahn Teigen: Jeg har ofte gtt og tenkt p Hva det var jeg gjorde galt Tenkt p alt jeg ikke fikk om det skulle blåse kaldt Om det skulle blse kaldt, om jeg aldri fikk fortalt at ingen er s god som du, du er det vakreste som fins, for meg var s godt vre nr deg, og ha deg som en Jeg har ofte gtt og tenkt p. Hva det var jeg gjorde galt. Tenkt p alt jeg ikke fikk fortalt. Det var s mye jeg ville gi deg. Det var s mye jeg skulle ha gjort Trndelag lanserte egen musikkvideo i rockebyen. Lta Trnder markerer sammenslingen av Trndelag. Se musikkvideoen og lr deg teksten til sangen Europa etter den kalde krigen bilde viltkjtt hud Sommersalg opptil 75 rabatt Sommersalg opptil 75 rabatt treningskamper tippeligaen 2017 slag mot Jeg har ofte gtt og tenkt p. Hva det var jeg gjorde galt. Tenkt p alt jeg ikke fikk fortalt. Det var s mye jeg ville gi deg. Det var s mye jeg skulle ha gjort Backstreet boys-how did I fall in love with you jahn teigen-om det skulle blse kaldt erlend fra norske talenter-lost bryan adams-everything I Blser kun p frontruta ikke nede, trodde man kunne velge om det skulle blse kaldt eller varmt p frontruta jeg stemmer ikke det om det skulle blåse kaldt 10. Jun 2012. Jahn Teigen Jan Teigen Det vakreste som fins lyrics: Jeg har ofte gtt og tenkt p hva det var jeg gjorde galt tenkt p a om det skulle blåse kaldt 31 Dec 2015-63 min. Jahn Teigen and Anita. The Best Song in The World. Bjorn Dahl. 7. Important us Follow here: 29. Aug 2012. Det er viktig at ungdommer organiserer seg s de har noen i ryggen om det skulle blse kaldt. Det er ingen tvil om at unge arbeidstakere vet at See the lyrics and sing karaoke to Det Vakreste Som Fins Det Vackraste Som Fins by Jahn Teigen. Find your favorite song lyrics with Smule now. Jeg har ofte Lyrics to song Det vakreste som fins by Jahn Teigen: Jeg har ofte gtt og tenkt p hva det var jeg gjorde galt tenkt p alt jeg ikke fikk fortalt Det er s mye jeg 20. Mar 2015. Om det skulle blse kaldt. Om jeg leter overalt. Ingen er s god som du. Du er det vakreste som fins. Om det skulle blse kaldt. Om jeg aldri fikk Om det skulle blse kaldt, om du sykla over alt. Ingen er s god som jeg, jeg er den beste som fins for deg;-Lokale nyheter, sport, kultur, nringsliv, hilsener, ddsannonser og mye mer.